Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Omega Platanias Hotel Village Chania

Το «Ω»μέγα, «ωμέγα» είναι το 24ο γράμμα του Ελληνικού αλφάβητου. Δημιουργήθηκε για λόγους αντίθετους από το «Ο» μικρό, «όμικρον».

Το «Ω»μέγα, πλάστηκε για να αποτυπώσει στο γραπτό λόγο τη μεγάλη, διαρκή, χαρακτηριστική έκφραση του «Ο…» όταν αυτό εκφράζει ΧΑΡΑ – ΘΑΥΜΑΣΜΟ.

Ω… Τι όμορφος τόπος!

MAN_5120
Omega183
Ανακαλύψτε το 'Omega Platanias Hotel Village'

Στο γνωστό θέρετρο του Πλατανιά, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης των Χανίων ακολουθώντας την εθνική οδό, βρίσκεται το μαγευτικό ξενοδοχείο “Omega Platanias Hotel Village”. Με τη θάλασσα να απέχει 3 λεπτά περπατώντας, το “Omega Platanias Hotel Village” βρίσκεται εδώ, για να σας χαρίσει απλόχερα την εμπειρία των πιο αξέχαστων διακοπών σας, περιτριγυρισμένο από ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον 6 και πλέον στρεμμάτων.

Το πολυτελές συγκρότημα Omega Platanias αποτελείται από 52 ευρύχωρα διαμερίσματα που υπόσχονται μια άνετη διαμονή, σχεδιασμένα με φινέτσα και λεπτές πινελιές παράδοσης προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες των επισκεπτών του ξενοδοχείου, προορισμένο για την απόλυτη ευχαρίστηση και ξενοιασιά που αξίζετε στις διακοπές σας.

Γήινα υλικά, ξύλο, σίδερο, πέτρα, καντονάδες, τούβλα του περασμένου αιώνα, ώχρα, ευαισθησία και σεβασμός στο περιβάλλον, θυμίζουν στον επισκέπτη κάθε στιγμή και σε κάθε γωνιά, τη ζωντάνια του χώρου, την αρμονικότητα, τη φυσικότητα, την ιδιαιτερότητα.

ΠΙΣΙΝΑ

Χαλαρώστε Στην Πισίνα

Δείπνο

Κλείστε τη Μέρα σας με ένα Υπέροχο Δείπνο

Δραστηριότητες

Ας Εξερευνήσουμε Διάφορα Μέρη

Ανακαλύψτε Νέα Πράγματα

Όπως την Παλαιά Πόλη των Χανίων

Το Φως του Φεγγαριού

Απολαύστε τη μαγική θέα στο Omega Platanias Hotel

ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ

Ανακαλύψτε Υπέροχες Γεύσεις απο τους έμπειρους Σεφ μας

Η τέχνη της ικανοποίησης των υψηλότερων προσδοκιών σας. Η ζωή είναι πιο απολαυστική στην πισίνα.